I’ll be back…

Moja razmišljanja

Pa smo tam…

Komentiraj

Objavil/a termie 1.09.2009 ob 18:00 ob 18:00 pod miks

Če že vsi jamrajo, da jih ne kaj boli, bom pa še jaz… No ja, mene ne boli več, me je pa prejšnjo sredo toliko bolj. Desni kolk… povsem brez veze. Nisem padel, nisem počel nič takega, kar naenkrat je hudič začel protestirat in bolet. Komaj sem zdržal v službi.

Pot domov je bila poglavje zase… Šepanje do avtobusa je bilo enako nepojmljivo, kot kolesarjenje, s tem, da bi potem moral prenašati še vsaj pol ure cijazenja po Ljubljani. Tako sem se raje odločil za kolo in dvajset minut stiskal zobe. Brat je nato organiziral prevoz do urgence.

Na urgenci sem bil začuda hitro na vrsti. Najprej je ena mlada zdravnica pogledala zadevo, preverila, če imam vročino, naredila pregled, skratka, povsem se mi je posvetila… in nič našla, zato je poklicala kolega, če ima on kako idejo, kaj bi lahko bilo narobe. Tudi njemu ni bilo nič kaj bolj jasno.

Za njima je prišla mlada dama, ki je povedala, da je doktor rekel, da mi bo dala injekcijo in vzela malo krvi. OK, sem si mislil, samo bodi nežna, že tako me dovolj boli… Bila je nežna, kolikor je lahko nežna z injekcijsko iglo… dokler ni vbrizgala tistega hudiča v mojo rit… Zdaj me ni bolel samo desni kolk, pač pa še desna ritnica.

Še dobre pol ure čakanja, da Ketonal prime… Potem se je pa na vratih pojavila lepotica v belem in me poklicala noter. Ja, še ena zdravnica… Zanimalo jo je, kako je. Sem ji povedal, da je kolk bolje, ampak da pa boli rit od injekcije. Se je samo nasmejala… ampak je pa dala izvid in recept za Naklofen.

Naslednji dan me ni bolelo prav nič, zato sem šel normalno v službo (in se malo bolj šparal…). Vmes sem nesel še izvide k svoji zdravnici. Sem mislil, da bom oddal papirje in šel, ampak me je hotela malo pogledat. Tudi njej ni bilo jasno, kaj bi lahko bil vzrok bolečin, pa se je spravila na pisanje. Napotnica za rentgen, hmmm… odvzem krvi (a še enkrat… :roll: )…

OK, bomo preživeli. Včeraj sem se naročil na slikanje, na vrsto pridem 17.9. (baje je to hitro, ponavadi se bojda čaka tudi do tri mesece), danes sem bil pri zdravnici, da so mi vzeli kri (bojo pogledali za faktorje za revmo), jutri moram poklicat, da vidim, če so kaj pogruntali… Boli me pa še vedno prav nič in tudi zdravnici ni nič več jasno…

  • Share/Bookmark
 
2 odgovorov na “Pa smo tam…”
  1. termie - 2.09.2009 ob 15:46
    termie

    Evo, sem izvedel za rezultate preiskave krvi… Maščobe OK, holesterol OK, sladkor OK… zdaj mi pa res ni nič jasno…

  2. (Š)pelca - 20.09.2009 ob 13:24

    Termie, mogoče je pa kriv EMŠO, kot pri večini nas …

Na vrh

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !